Adres en e-mail Foto's Gastenboek Informatie Produkten Offerte Bestellen FAQ

 

kattenbeveiliging

Welkom op de online winkel van kattenbeveiliging.nl

 

 

 

Allereerst is de hoogte waarop het systeem hangt belangrijk en het liefst minimaal op 180 cm of hoger. De optimale hoogte is 210 cm en het is belangrijk om aan de buren kenbaar te maken over de hoogte van de afscheiding. Het systeem met een enkele rol is goed voor klimmende wat rustige katten terwijl het systeem met 2 rollen de actieve springende katten volledig binnenhouden. Er zijn kattenrassen die over het enkele rol systeem heen kunnen springen. Indien u twijfelt, over de aankoop van het één rol of twee rollen systeem, zet dit bij de opmerkingen en wij adviseren u graag hierover. Ook is het bekend dat katten langs een gaas systeem weten te ontsnappen terwijl schrikdraad zo lek is als een mandje zeker voor de wat grotere en hele grote (actievere) katten.

Vanzelfsprekend is het dubbele systeem duurder omdat dit meer werk (tijd) vereist om aan te leggen en er ook meer materialen gebruikt worden, aan de andere kant is dit het betere systeem. Echter als het hekwerk hoog genoeg is kan het enkele systeem ook goed functioneren en haar doel bereiken. Hou er wel rekening mee dat wanneer de afscheiding hoger gemaakt moet worden dit ook kosten met zich mee brengt en dat er gemeentes zijn die hier niet mee akkoord gaan.

Het type schutting is ook belangrijk bij het maken van een keuze en dat is vaak de reden om het systeem te plaatsen op een extra montagelat die ook het verschil tussen de dunnere schutting en de wat dikkere schuttingpalen wegwerkt.

De zogenaamde ‘sleeves’ zijn nodig om het laatste gaatje tussen de rollen te dichten. Dit is alleen echt nodig voor de bovenste rol, maar kan ook bij de onderste rol toegebracht worden.

©2008-2017 J.